Ik wil enkel lezen over:

Blog

Seventy One

Mademoiselle Wood

De geschiedenis van... parfum

 En dan moet je ook nog kiezen of je voor een eau de toilette, eau de parfum of pure parfum gaat. Maar waar komen al deze geuren vandaan? Hoe is de mens erop gekomen om zichzelf een geurtje te geven. Je leest het in de geschiedenis van... parfum! 

 

Seventy One

Swedish Hasbeens

Haar naam was Anita en zij was de heetste moeder in heel Zuid-Zweden in de jaren ‘70s. Terwijl zij een camel sigaret rookte schreeuwde ze naar haar kinderen tot haar krulspelden er uit vielen.

Seventy One

What Katie Did

What Katie Did werd opgericht 1999 door Katie Thomas en vandaag de dag is 's werelds toonaangevende merk van faux vintage lingerie, die gespecialiseerd is in het herscheppen van zilver scherm glamour van de jaren '40 en '50.

Seventy One

Over het merk Collectif

Collectif is ontstaan ​​in Londen als een marktkraam op Camden Market in 2000. In de afgelopen vijftien jaar is Collectif uitgegroeid internationaal succesvol vintage en retro merk met verdeling in vele landen.

Seventy One

Stop Staring !

Stop Staring uit Los Angeles. Het retro merkje met de perfecte pasvorm gelieft bij de Hollywood sterren.

Seventy One

Vintage en retro trends zomer 2016

Lieve Dames,

Met de zomer in aantocht is het leuk om te weten welke retro en vintage trends zich nu echt hebben doorgezet voor dit seizoen.... Graag neem ik jullie mee door mijn ervaringen en inzichten op basis van beurs bezoeken en het bekijken van de collecties in de showrooms van de leukste en mooiste vintage merkjes.

Seventy One

Banned UK

Banned is een Engels merk gespecialiseerd in retro en vintage kleding. 

Seventy One

Collectif UK brand

Collectif is ontstaan ​​in Londen als een kraam op Camden Market in 2000. In de afgelopen vijftien jaar is Collectif uitgegroeid internationaal sucess merk met verdeling in vele landen.

Seventy One

Hulahup

Hulahup is een specifiek Belgisch merk ontwikkeld door Helena Kowalczyk vanuit Leopoldsburg. Super mooi vallende stoffen en hele chique designs.  

Artikelen 1 tot 16 van 18 in totaal

per pagina
Toon
Pagina:
  1. 1
  2. 2