Blog

Pagina
Time to sparkle

Time to sparkle

24/12/2022

De meest schitterende tijd van het jaar is aangebroken waarin donkere avonden verlicht worden door warme lichtjes en familie, vrienden of vrienden die als familie zijn samen komen om te feesten. 

Maar o jee; wat moeten we aan trekken?! Geen keuzestress, het Seventy One team staat voor u klaar!

Kijk maar even mee wat we in onze boetieks hebben hangen aan feestelijke kleding voor u;


Lees meer
Circulair friday

Circulair friday

26/11/2022

Black friday? Wij geloven daar niet in. Een eerlijke prijs voor een eerlijk kwalitatief product. Daar staan wij voor. Tijdelijk CIRCULAR friday promo tot 5 december! Retro is nooit uit de mode dus uw kleding die u niet meer draagt, krijgt bij ons een 2de leven en u krijgt een fijne SeventyOne bon. Een win win situatie, voor meer info lees verder!

Lees meer
Let’s get spooky!

Let’s get spooky!

13/10/2022

Het meest griezelig leuke seizoen is aangebroken, haal je pompoenen maar boven, bezem uit de kast, thema films kunnen op en zwarte items krijgen meer liefde dan door heen het jaar. Dankzij de Verenigde Staten is de zo gekende trick or treat tocht overgewaaid naar onze landen waarbij we allen verkleed langs versierde huizen mogen gaan om de bewoners een beetje te laten schrikken. Hiermee verdien je dan snoep en een griezelig leuke tijd met familie en vrienden.

Zoals bij elke feestdag voorzien wij gepaste retro kleding voor jullie, doe alvast ideeën op voor jouw spooky tocht;

Lees meer
Queen Elizabeth II

Queen Elizabeth II

09/09/2022

8 september 2022, een dag dat de geschiedenisboeken zal ingaan als het einde van een tijdperk. Her Royal Highness Queen Elizabeth II is niet meer. London Bridge is down.

Lees meer
Najaarscollectie 2022

Najaarscollectie 2022

30/08/2022

We hebben met volle teugen genoten van de zomer, maar helaas komen alle mooie liedjes ten einde en doet de herfst reeds zijn intrede. Maar niet getreurd! Wij hebben al heel wat moois in onze nieuwe najaarscollectie! 

Lees meer
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022

07/04/2022

Het is eindelijk zover! De lente en zomercollectie voor 2022 van ons eigen label is volledig binnen! De elegantie van de jaren '40, de swingende jaren '50 en de uitbundige jaren '70. Dit jaar bieden we een uitgebreide collectie aan, die zich uitstrekt over meerdere decennia. Vandaag nemen we u dan ook graag mee op onze persoonlijke reis door de tijd. 

Lees meer
Valentijn

Valentijn

04/02/2022

Rode rozen, een doos vol chocolaatjes, een romantisch diner bij kaarslicht of kuieren in de kleine straatjes van Monmartre... Wie heeft er nog niet van gedroomd!?!

Lees meer
Swing de zomer in!

Swing de zomer in!

02/06/2021

Het is eindelijk zo ver! De temperaturen gaan de lucht in, de terrasjes zijn open, ... Het is ein-de-lijk ZOMER!!!

Maar wat aan te doen?!?!?

Geen paniek! SeventyOne is er!

Graag delen wij met jullie al onze zomertoppers. Fris, kleurrijk en stijlvol! 

Lees meer
King Louie

King Louie

24/03/2021

Vandaag geven we jullie een kijkje in het succesverhaal van één van onze favoriete merken: King Louie.

Lees meer
Boho Tiffin

Boho Tiffin

27/01/2021

'Healthy lifestyle meets Fashion for Food', is de perfecte zin om dit merk te omschrijven. Boho Tiffin brengt hippe lunchboxen in uw gezonde levensstijl. 

Lees meer
Rumble59

Rumble59

21/01/2021

Vandaag laten we u kennismaken met één van onze nieuwste merken, Rumble59.

Mag het allemaal wat stoerder voor u? Dan bent u bij dit merk aan het juiste adres. Rumble59 staat namelijk voor 30% Rock'n'Roll, 10% Vintage, 15% Pin-Up, 15% Rebellie en 40% Denim. Kortom 110% Attitude met een hoofdletter A. 

Lees meer
Telefoneren was nog nooit zo vintage!

Telefoneren was nog nooit zo vintage!

14/01/2021

Wie kent hem niet. De goede oude vaste lijn telefoon waarmee je soms uren kon bellen zonder zich al te veel te verplaatsen.

De gsm's en smartphones zijn sinds de 21ste eeuw niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en hebben de oude manier van telefoneren teruggeduwd in de schaduwen. 

Dat neemt echter niet weg dat de vaste lijn nog steeds bestaat. 

Lees meer
Mondmaskers, iets uniek aan onze tijd? Toch??...

Mondmaskers, iets uniek aan onze tijd? Toch??...

06/01/2021

Het jaar 2020 zag de intrede van het fenomeen mondmaskers, we konden er niet meet omheen. Ze zijn officieel een onderdeel geworden van ons dagdagelijks leven. We kunnen niet meer de straat op zonder en ook het uitvoeren van alledaagse normaliteiten/ activiteiten worden overschaduwd door het dragen van deze bescherming. Wat echt rampzalig is, is het feit dat uw hele outfit word ontsierd door iets wat er totaal niet hoort te zijn.

Wat een tijd waar we in leven?!

Lees meer
Pagina