Rumble59

Rumble59

Vandaag laten we u kennismaken met één van onze nieuwste merken, Rumble59.

Mag het allemaal wat stoerder voor u? Dan bent u bij dit merk aan het juiste adres. Rumble59 staat namelijk voor 30% Rock'n'Roll, 10% Vintage, 15% Pin-Up, 15% Rebellie en 40% Denim. Kortom 110% Attitude met een hoofdletter A. 

We zijn in de jaren 50. Het zijn moeilijke tijden en in Amerika gaan illegale distilleerders racen tegen de Hillbilly Cops. Maar het hoogtepunt van dit decennium is zonder twijfel de opkomst van de eerste Rock'n'Roll- sterren. Bij deze ruige muziekstijl hoorde een nieuwe look waarmee de echte Rockabillies zich wouden onderscheiden. Vrijheid, onafhankelijkheid en de wil om niet tot nauwe grenzen te worden gedwongen zijn de kerngedachten. Vandaag de dag hebben deze waarden nog een grotere grip gekregen onder de bevolking. 

Gelijkheid is waar we allen voor streven, dus bent u een Pin-Up girl, Rockabella, Teddy Boy, Rockabilly of gewoon iemand die eens wat anders wilt? Dan bent u meer dan welkom om Rumble59 uit te proberen.

Bent u op zoek naar Denim, casual hemden of vintage jurken? Rumble heeft het allemaal en voor elke gelegenheid: een wilde feestavond, een gewaagde Hotrod race of een gewone dag.

Begint het allemaal wat te duizelen? Dan zetten wij alles voor u nog even kort op een rij!:

Er staat een feestje gepland maar u heeft helemaal geen zin in formele kledij? Dan is het Jeans Kleedje in Denim Blue echt iets voor u. De hele avond zult u de dansvloer overmeesteren en ook een poging achter de micro is niet zo gek.

Rumble59 1

Een Hotrod race of een tripje op de motor is echt iets voor u? Neem dan zeker een kijkje naar de Marlene Denim Broek. De heerlijke lange pijpen kunnen stoer worden opgevouwen waardoor ook het comfort voor een lange rit is verzekerd! Als bovenstuk kunt u gerust een keuze maken tussen de My Dixie Darling Blouse, de Jeans Jack Leo of de College Jacket Teddy naar gelang het seizoen.

Rumble59 2

Rumble59 3

Voor een fantastisch shop dagje of een gewone dag is de Latz Salopette Rocking Rosie Denim de perfecte keuze. Een andere aanrader is de Perfect Jeans Pencil Skirt Denim. Geen nood! Er is een rits aan de onderkant bevestigd. Comfort staat namelijk voorop!

Rumble59 4

Wenst u de look af te werken met een hippe tas? Dan is er de Leo Handtas of één van onze grotere Bowling tas modellen.

Rumble59 5

Zo, nu bent u helemaal klaar om op stap te gaan, begeleid door de echte Rock'n'Roll sfeer van de jaren 50.

21/01/2021