Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021

Daar is ze dan! De nieuwe lente en zomercollectie van SeventyOne!

Vandaag presenteren wij jullie met trots onze nieuwe kleedjes.

Dit jaar kan u genieten van 8 verschillende SeventyOne toppers. Met deze collectie gebruiken we bepaalde kleuren voor het eerst en ook maken we graag gebruik van verschillende modellen om eigenheid en persoonlijkheid voorop te plaatsen. 

Voor we u volledig laten onderdompelen in de wondere wereld van SeventyOne, zetten wij graag even alle kleedjes op een rijtje.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 1

Heeft u al een favoriet gespot? Fantastisch! Maar laten we eerlijk zijn, ook de details spelen een rol. Met veel plezier laten wij u persoonlijk kennis maken met elk kleedje.

De aftrapper van onze collectie is de Amy Jaren40 kleedje

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 2

Amy is een prachtige zwarte jurk met kleurrijke bloemen, geïnspireerd op de jaren '40. De bovenkant van de jurk heeft een elegante V-halslijn met een reverskraag en sluit aan de voorkant met bijpassende knoopjes. Geen nood! Er is ook een ritssluiting voorzien aan de achterkant om het passen te vergemakkelijken. Verder wordt ook de taille mooi geaccentueerd door een bijpassend stevig riempje, die gemakkelijk te verstellen is door de verschillende gaatjes. De rok is voorzien van zijzakken en loopt speels uit in een semi-swing rok. Bent u benieuwd welke stof we hebben gebruikt? De Amy is een soepel vallend zwart organisch katoen/ elastaan stofje met lichte stretch. Let wel, dit kleedje heeft de stevigste stof in de hele collectie. 

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 3

Doris Jaren '70 Kleedje is ons tweede stuk in de collectie.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 4

Met dit jaren '70 kleedje waan je jezelf direct terug in de periode van de flower power. Kleurrijk en uniek zijn hier de begrippen. Voor het eerst hebben we deze jurk afgewerkt zonder ritssluiting, maar wel met een volledige knopenrij langs de voorkant. Deze kan dus volledig opengemaakt worden! Heeft u graag wat frisse lucht aan uw kniën? Dan is dit model perfect voor u! U kan perfect enkele knopen onderaan openen. Ook de knoopjes zelf zijn helemaal flower power. een bruine houtlook in een bloemvorm was de inspiratie. De Doris is een jurk in hoogwaardig polyster in een zwarte stof met kleurrijke bloemen. Ook hier is er een opnieuw een riempje voorzien om de taille volledig te accentueren.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 5

Mag het voor u allemaal wat zomerser? Dan is de Betsy Jaren '30 Kleedje in Cream perfect!

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 6

Betsy is geïnspireerd op de jaren '30 en de cream kleur zal perfect passen bij uw zomertintje. Bezaaid met een kleine bloemenprint, is dit het perfecte jurkje voor elke gelegenheid. Een dagje naar het strand of lekker bakken in een veel te warme winkelstraat. Ook in de tuin is dit het ideale kleedje voor een zomerse barbecue. Bij Betsy is er opnieuw een ritssluiting voorzien aan de achterkant met enkele elegante knoopjes aan de voorkant. U kan dus op verschillende manieren in en uit uw kleedje geraken. 

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 7

Voor het eerst hebben we ook een meer gedurfde kleur gebruikt in ons Mona Kleedje in Paars.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 8

Waan uzelf terug in de jaren '40 met onze Mona. Verschillende paarstinten werden gecombineerd om tot deze pracht creatie te komen. Met elke beweging krijgt u een ander kleuraspect om uzelf en anderen steeds opnieuw weer te verrassen. Wilt u iets klein kwijt? Even de vrijheid om zonder handtas buiten te gaan? Met verborgen zijzakjes, kan u helemaal ontspannen. 

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 9

Met het Jacky kleedje in Blauw, haalden we inspiratie bij 1 van onze toppertjes van vorig jaar.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 10

Dit jaren '40 model in blauw tinten met lieflijke kleine bloemetjes is in dezelfde lijn als de Blue Romance van vorig jaar maar onzelf herhalen zou maar een beetje saai zijn.... toch?? Dit jaar werken we Jacky af met een stevige riem die gemakkelijk aan te passen is naargelang uw figuur. Met een 100% hoogwaardige PET (polyester) stof, kan deze zeker niet ontbreken in uw garderobe.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 11

Hebben we nog meer kleuren en modellen? Reken maar van Yes! Blijf nog even hangen voor onze laatste drie items! U zal er zeker geen spijt van hebben!

We beginnen alvast met het Sophie kleedje in Groen.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 12

We blijven nog even in de jaren '40 (wie kan het ons kwalijk nemen, de modellen waren toen ook uitzonderlijk mooi). Hoewel we een donkergroen gebruiken, is door de afwisseling van het lichte bloemen patroon dit kleedje bijzonder fleurig. Geel, oranje, paars, groen.... Het is er allemaal! Ook de knoopjes vooraan zijn afgewerkt in een prachtige natuurlijke kleur. Dichter bij de Flora kan u niet gaan!

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 13

We zijn bijna aan het einde van deze fantastische retro reis, maar niet zonder u nog voor te stellen aan het Lara kleedje in Frisgroen.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 14

In tegenstelling tot Sophie zitten we nu in de jaren '30 met een intenser groen, een intensere beleving. Met dit model kan u alle kanten uit. Volledig dichtknopen? De knoopjes langs onder toch open? Het kan allemaal!!! En het mooiste van alles? U beslist volledig zelf!!! Iedere dag kan u Lara opnieuw uitvinden.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 15  

Geloof het of niet maar we zijn aan het einde gekomen. Er is er nog maar eentje niet meer over. Maar!!! Last but not least, hier is het Leo kleedje in Cream Green.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 16

U zou het misschien niet zeggen, maar dit is ons meest unieke stuk uit de hele collectie! We horen het u al zeggen: 'Hoe kan dat nou? Alle kleedjes zijn zo uniek!' Wel, Leo is het enige kleedje in onze collectie en in de boetiek die gebruik maakt van vlinder mouwen! Moet u soms een grotere maat nemen omdat uw bovenarmen niet altijd willen meewerken? Dit is het perfecte model! U hoeft geen maat groter te nemen, uw bovenarmen zullen u dankbaar zijn. Uiterst fris en fleurig. Dat is Leo!

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2021 17

Zo..... Dat was veel informatie in 1 keer!!!! Maar, we zijn er samen geraakt! In naam van Amy, Doris, Betsy, Mona, Jacky, Sophie, Lara en Leo willen wij u bedanken voor de aangename kennismaking en hopelijk tot snel!!!

03/04/2021