Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022
Het is eindelijk zover! De lente en zomercollectie voor 2022 van ons eigen label is volledig binnen! De elegantie van de jaren'40, de swingende jaren '50 en de uitbundige jaren '70. Dit jaar bieden we een uitgebreide collectie aan, die zich uitstrekt over meerdere decennia. Vandaag nemen we u dan ook graag mee op onze persoonlijke reis door de tijd.
De jaren '40

Na het succes van vorig jaar besloten we om onze Doris en Lara nog een onder de loep te nemen. Na maanden van aanpassingen en het uitproberen van nieuwe technieken, stellen wij met trots de vernieuwde Lily en Ditty aan jullie voor. Maar dat is nog niet alles! Ditty vervoegd onze vaste collectie met een groot aanbod. Lily echter, is de must have van dit seizoen. Een uitzonderlijke, gelimiteerde jurk. Bestel nu voordat ze voor eeuwig verdwijnt! 

Dit jaar hebben we niet 1, niet 2, maar 5 verschillende, verfrissende en unieke patronen. Allemaal werden ze vervaardigd in 100% hoogwaardige viscose, een aansluitend bovenstuk met een prachtige A-lijnrok. Elke jurk is voorzien van een korte mouw en een afneembare ceintuur. Heerlijk toch?!

In dit nieuwe seizoen kan u kiezen tussen:

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 1
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 2
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 3
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 4
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 5

Een grote primeur dit jaar zijn de eerste SeventyOne tops! Ontwikkeld in Antwerpen, net als de rest van de SeventyOne kledinglijn. 

In onze collectie hebben we de Eliza in 2 verschillende kleuren. 100% organisch GOTS gercertificeerd katoen, korte pofmouwen, kraagje met split en knoop, contrasterende biesjes, ribboorden knit, stretchstof, ... Een model vol verrassingen! Welke is uw favoriet?

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 6
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 7

Ook onze Ava pantalon doet mee in het feestgedruis. Onze nieuwe Camel kleur is perfect voor de frisse lente en zwoele zomer! Perfect combineerbaar met de zwarte Eliza of onze nieuwe Ella blouse in turqouise. Helaas kunnen we op foto het originele kleur niet volledig benaderen, ondanks de vele pogingen. Geloof ons maar zeker dat dit prachtige kleur niet mag ontbreken in uw kleerkast!

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 8 Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 9

De jaren '50

We swingen even wat verder in de tijd en komen zo in de jaren '50 terecht. Wat staat er daar voor u te wachten?! 3! (U hoort het goed!) 3 nieuwe kleuren binnen onze Grace lijn.

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 10
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 11
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 12

U ziet het hier als eerste! De allereerste trouwjurk van SeventyOne! Wij zijn zo trots om na al die jaren een jurk voor te stellen die u kan dragen op de gelukkigste dag van uw leven. Heeft u deze parel in uw bezit? Vergeet ons dan zeker niet te taggen op onze sociale media!

De jaren '70

Tot slot, duiken we voor de eerste keer in de jaren '70. Op vraag van onze klanten hebben we besloten om onze naam eer aan te doen. SeventyOne goes seventies!

De typische broek van de jaren '70 mag in 2022 eindelijk onze collectie uitbreiden. Bea heeft de kenmerkende uitlopende pijp en de vintage touch van de corduroy. In tegenstelling tot onze hoog getailleerde Ava, is Bea een heuproek. Verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren:

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 13
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 14

Een broek alleen maakt een outfit niet, daarom bieden wij 2 bijpassende bloesjes en truitjes aan. Pick & mix en maak je eigen, persoonlijke look.

Een unicum in onze collectie is de Sanne bloes. Gemaakt van gerecycleerd polyester met het GRS certificaat, waarbij de stof in België werd bedrukt met watergedragen inkt en water recyclage technieken.

Verkrijgbaar in 2 verschillende motiefjes:

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 15
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 16

Tot slot hebben we onze Bettie. GOTS gecertificeerd, 100% organisch katoen, korte pofmouwen en ribboorden knit. Comfortabel, uniek en kleurrijk.

Welke is uw favoriet?

Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 17
Lente / Zomer Collectie SeventyOne 2022 18

Zo, dat was het dan!

Hopelijk heeft u er evenveel plezier aan beleefd als wij bij het ontwikkelen van de lente en zomercollectie voor 2022.

Tot snel in onze winkel of tot op onze website!

07/04/2022