Over SeventyOne

SeventyOne - De orgineelse boetiek - Welkom in de online shop ! !

Mail ons:  klantenservice@seventyone.be

Bel ons +32 - (0) 491 082 797 (tussen 12.00-18.00, indien we niet opnemen zijn we druk onze klanten in de boetiek aan het bedienen) 

De SeventyOne collecties worden ontwikkeld in Antwerpen. 

Angelique is de eigenaresse van SeventyOne. Angelique: Mijn passie voor mooie originele kleding is al ontstaan als jong meisje in de 80’s, toen was ik zelf altijd in de weer om eigen kleding te maken met een vintage uitstraling!  Dus mijn keuze was ook snel gemaakt om mooie kleding met vintage uitstraling in mijn winkel aan te bieden. Wat ik zelf wel belangrijk vind is dat iedereen zich happy kan voelen in die Ooo zo mooie tijdloze vintagekleding ! 

 In eerste instantie ben ik met kleding en accessoires begonnen op de markt. Op de Vogeltjes markt in Antwerpen en op andere markten rondom Antwerpen. S'morgens vroeg op en door weer en wind mijn marktkraam uitbaten. Wel had ik een leuke groene Volkswagen T2 (als hij starte tenminste.....) Dit was niet z'on succes maar was wel een zeer goede leerschool. Daarna heb ik een kleine pop-up boutique geopend op de Oever 5 in Antwerpen. 

Dat ging als iets beter en ik kreeg de smaak te pakken. Vrij snel daarna heb ik een winkel gehuurd op de Nationalestraat 71 in Antwerpen. Daar komt uiteindelijk ook de naam SeventyOne vandaan (naast dat het mijn geboorte jaar is). Het eerste retro merkje wat ik aan de collectie toevoegde was Hulahup. Dat heeft me verder op het retro spoor gezet. In de Nationalestraat was ik in staat om de originele collectie verder uit te bouwen met merken als Banned, Voodo Vixen en Collecti . Ook heb ik toen de web-shop opgezet. Een jaar later was de winkel wat uit zijn voegen gebarsten en was het tijd voor de volgende stap.

Per 1 Maart 2016 ben ik verhuisd naar de Kloosterstraat 79. Op 300 m2 met 2 verdiepingen kan ik een nog ruimer assortiment aanbieden.

We hebben de collectie dan ook fors kunnen uitbereiden met tassen, deco, sieraden en nog veel meer.  Ook is de collectie kleedjes en schoenen fors uitgebreid. Wij kregen steeds meer klanten vanuit andere regio's van België en de omringende landen. Zo zagen we de mogelijkheid om uit te breiden. Op 3 Maart 2017 heb ik een tweede boetiek geopend in Gent. Inmiddeld zijn we verhuisd naar de Mageleinstraat 27, 9000 in Gent. 

Daarna een derde boetiek in Brugge op de Noordzandstraat 75. En sinds Augustus 2022 ook in Leuven op de Diestsestraat 141, 3000 Leuven ! 

Sind 2019 ontwikkelen we ook een eigen collectie onder het SeventyOne label. De onwikkeling van deze collectie gebeurt volledig in eigen beheer met een eigen team van designers en stylistes. Voor de productie van onze eigen collecties werken wij samen met speciaal geselecteerde partners in België, Roemenie en Turkije. Het is enorm spannend om een een eigen collectie te ontwikkelen, de samples te beoordelen en uiteindelijk deze items aan te zien bij onze klanten.

Elke keer krijg ik weer veel nieuwe inspriratie van de ontwikkeling en design van onze eigen SeventyOne collecties. Het is echt super leuk en spannend om te doen. 

Lieve groetjes,

Angelique en het SeventyOne team 

Neem vast een kijkje in de boutique in Antwerpen via google virual tour: