Circulair friday

Circulair friday

Black friday? Wij geloven daar niet in. Een eerlijke prijs voor een eerlijk kwalitatief product. Daar staan wij voor. Liefst met duurzaam materialen gemaakt.... liefst niet te ver weg geproduceerd. Een product met oog voor medemens en de zwakkere in de keten. Om deze filosofie verder te ondersteunen hebben we een aantal jaren geleden een circulair model ontwikkeld. Alles wat wij verkopen willen we ook weer terug nemen. Simpel. Duidelijk. Eerlijk en maximaal duurzaam.Tijdelijk CIRCULAIR friday promo tot 5 december! Retro is nooit uit de mode dus uw kleding die u niet meer draagt, krijgt bij ons een 2de leven en u krijgt een fijne SeventyOne bon. Een win win situatie, voor meer info lees verder!

Circulair friday 1

U heeft nog mooie retro kleding in de kast hangen die u niet meer draagt want het is uw maat niet meer, toch niet helemaal uw ding of u bent er op uit gekeken,etc? Wat de reden ook is, het is toch jammer om die goeie stuks zomaar in de kast te laten verstoffen?! Laten we er samen iets aan doen want het vergt minium inspanning maar heeft maximum effect! 

Circulair friday 2

Uw "oude" retro kleding kan nog zoveel plezier bij iemand bezorgen, het stuk zijn waar een ander net op zoek naar is of verliefd op wordt zodra men deze past. Hoe wij dit samen bereiken? Ik leg het u graag uit. U brengt uw tweedehands retro kleding binnen in onze boetieks te Antwerpen, Gent, Brugge of Leuven waar wij de waarde van uw items schatten. Voor de waarde dat wij uw items geschat hebben, ontvangt u dan een fijne cadeaubon om in onze boetieks of webshop te spenderen. Minder items in uw kast die u niet draagt = meer ruimte voor items die u wel draagt!

Circulair friday 3

En voila, uw werk zit erop! Geen gedoe met online verkoop, foto's maken, betalingen, verzenden en wat als te doen als het dan toch niet goed is? Bij ons hoeft u dit allemaal niet te doen, wij regelen dit voor u!  Bovendien is er niks zo duurzaam als hergebruik van kleding want ;

0% nieuwe grondstoffen

0% water gebruik

0% chemicaliën

0% misbruik van arbeiders

DUS 100% duurzaam en 100% ethisch

Circulair friday 4

Wat wij hierna doen is uw tweedehands retro stuks klaar maken voor nieuwe eigenaars, even stomen, kaartje eraan, netjes op een hanger doen en verwerken in onze outlets die u in elk van onze boetieks kan vinden! Hier begint u zoektocht naar een tweedehands item in uw maat en smaak, of de outlet nu groot of kleiner is, er is steeds kans op dat ontbrekende item in uw kast dus vergeet zeker geen kijkje te nemen tijdens uw boetiek bezoek. Maar wat brengt mij dat nu op denkt u misschien, een paar richtlijnen die wij hanteren ;

Circulair friday 5

Wij doen de dingen op onze eigen manier, noem ons maar retro minded, dus geen black friday dag bij ons maar onze circulair friday actie die loopt tot 5 december! Grijp uw kans op een 2de leven voor uw retro items als ook nieuwe items die u mee naar huis kunt nemen met (h)eerlijke kporting. Het kost u maar 1 stap tijd ; uw items binnen brengen in onze boetieks of als u graag wilt, opsturen naar SeventyOne, Kloosterstraat 79, 2000 Antwerpen. Indien u de items opstuurt, mailen wij u de bon door. Nog vragen? Check onze tweedehands retro link of spring gerust binnen met uw items. Laten we samen goed voor elkaar en onze wereld zorgen, een win win situatie voor iedereen!

26/11/2022