It's the most wonderful time of the year

It's the most wonderful time of the year
De duistere, donkere periode van Halloween zit er op, maar het feestgedruis begint nu pas echt. De donkere winterdagen zullen gevuld worden met vele lichtjes, gedans en gelach.

Na maanden van zwoegen en zweten is het dan ook eindelijk zo ver! Met trots stellen wij jullie onze Grace kleedjes voor. Feestjurkjes die jouw eindejaar compleet zullen maken! Is het voor een kleine gelegenheid of een waar gala? Geen nood! Onze Grace maakt er jouw helemaal klaar voor! Maar wat zal het worden? Zwart, blauw of rood?!

Ontdek het samen met ons!


Laten we beginnen bij het begin. Het kleedje die iedereen wil! Onze Little Black Dress! Altijd een goede keuze om stijlvol uit te gaan. Perfect combineerbaar met al die andere kleuren in jouw accessoire kast, want het zijn de kleine details die jouw outfit tot leven wekken. De kers op de taart als het ware.

It's the most wonderful time of the year 1

Heb je toch liever wat kleur, maar met een subtiele benadering? Dan is de Blauwe Grace he-le-maal voor jou. Elegant en verfijnd. Kortom, het hoeft niet altijd zwart te zijn. Donkerblauw is nu eenmaal het kleur als je eens iets anders wil. Geloof je ons niet? Probeer het dan zeker eens uit!

It's the most wonderful time of the year 2

Ga je liever voluit als de ster van de avond? Dan raden we zonder twijfel de Rode Grace aan. Adembenemend, Femme Fatal, Gracious,... slechts een kleine opsomming van de vele complimentjes die je zal krijgen. Dit statement item kan deze winter zeker niet ontbreken!

It's the most wonderful time of the year 3

Elk van onze jurkjes is afgewerkt met oog voor detail. Driekwart mouwtjes met manchetten en knoopjes, een aansluitend lijfje die de nadruk zal leggen op alle lichaamsdelen die de aandacht verdienen en een wijd uitlopnde cirkel skirt die perfect zal aanvullen op al jouw bewegingen op de dansvloer. Be the dancing queen en kies voor Grace!

Mag het allemaal wat meer? Neem dan zeker een kijkje in onze vernieuwde, uitgebreide collectie petticoats! Wit, rood, zwart, blauw! Pick and mix! Geen enkele keuze is een misser. Alles kan en alles mag met onze Grace.

It's the most wonderful time of the year 4

It's the most wonderful time of the year 5

Al onze jurken worden vervaardigd in Europa met aandacht voor milieu en het welzijn van onze producenten en klanten. Grace wordt gemaakt met uitzonderlijk mooie en duurzame viscose die niet alleen op jouw gezicht, maar op de hele wereld een lach van geluk zal brengen.

Onze boodschap? Kom zeker eens langs in één van onze boetieks voor een unieke en persoonlijke paservaring of shop online voor het te laat is!!!

It's the most wonderful time of the year 6

It's the most wonderful time of the year 7

It's the most wonderful time of the year 8

04/11/2021