Time to sparkle

Time to sparkle

De meest schitterende tijd van het jaar is aangebroken waarin donkere avonden verlicht worden door warme lichtjes en familie, vrienden of vrienden die als familie zijn samen komen om te feesten. Vieren dat het jaar (bijna) voorbij is, terug blikken op wat men heeft bereikt, stilstaan bij de warmte van iedereen samen en vooruit kijken naar het komend jaar met of zonder goede voornemens. Zowel met kerst als oudjaar genieten we er allemaal dubbel van om samen rond de tafel te zitten, een gezellig glaasje als ook een lekker hapje en misschien wel een feestelijke muziekje erbij. Maar o jee; wat moeten we aan trekken?! Geen keuzestress, het Seventy One team staat voor u klaar!

Kijk maar even mee wat we in onze boetieks hebben hangen aan feestelijke kleding voor u;


Beginnen doen we graag met ons eigen merkje, items ontwikkeld in Antwerpen en  geproduceerd in Europa met aandacht voor producenten en klanten.

Onze Grace kleedjes zijn altijd een goede keuze voor elk feestje dat u viert, elegant en mooi voor elke dame die houd van wat swing in het leven. Met een petticoat voor wat extra volume of zonder want deze jurk valt gewoon direct goed. In kerst rood, bloemen velvet, warm roest of klassiek zwart, onze boetieks hebben ze allemaal klaar hangen voor u!

Kom ze gerust allemaal passen in de winkel zodat u daarna rustig uw keuze kunt maken, nu verkrijgbaar in maten S - 3XL dus grijp uw kans!

Time to sparkle 1

Met trots stellen wij nieuw in onze collectie voor: 

De Peggy trui, een heerlijke warme comfy van organisch gecertificeerd GOTS katoen met glitterdraad,3 kleuren motief en een ronde halslijn. Uw perfecte eye catcher met de feestdagen. Combineer met onze Ava pantalon zwart of petrol of Mia deluxe swing rok jeans of andere items, de keuze is reuze met dit veelzijdige item en zei ik al dat deze je warm houd in de kou? Bij deze dan, mis deze geweldige aanvulling aan uw feest/wintergarderobe niet!

Peggy trui

Onze must have van deze winter; Catharina lange vesten in zwart en petrol kleur voor eindeloos combineren van jouw retro kleding in de koudere maanden met dit item dat voelt als een warme omhelzing.  Door de mix van mohair, polyamide, acryl en wol draagt dit stijlvolle vest heerlijk, met leuke pofmouwen, fijne ribboorden en ja ze heeft ook zakken! 

Ze vliegen de deur uit dus kom snel de jouwe shoppen in onze boetieks of webshop.

Catharina vest

Tijdloze Ava pantalon nu verkrijgbaar in de kleur petrol! U zoekt wat meer kleur maar niet te opvallend, een nette maar ook feestelijke broek, zoek niet verder want onze Ava in petrol kleur is de match voor u. Onze nieuwe winter kleur is stoer, stijlvol, warm en perfect combineerbaar met onze Peggy trui, Eliza top, Ella blouse, Cardigans van ons eigen merk en ga zo maar door. Onmisbaar in uw retro kast dus shoppen maar.

Ava pantalon petrol

Lady vintage doet mee met de feestvreugde met hun stijlvolle fishtail dress in groen en rood, de kerstkleuren die we in feestelijke tijden zien. Als je eens wat anders zoekt als het swing model, graag een kokerrok draagt en uw vormen in de kijker zet, is deze jurk waar u naar op zoek bent! Voor feestjes mag je uitpakken met wat je hebt dus voel je va va voom in een fishtail dress van Lady vintage, verkrijgbaar in groen en rood!

Fishtail dress

Banned zorgt voor comfy christmas look met leuke thema jumpers om je look feest proof te maken met een knipoog. De holly cat jumpers zijn misschien uw ding, een leuke warme halflange mouwen top met schattige katjes met kerstmutsjes, verkrijgbaar in rood en groen. Of misschien houd u meer van een streepje? Rood met wit, groen met wit of groen met blauw, kiest u zelf maar!Combineer met een swing rok of retro style broek en een catharina vest als u het koud heeft en voila uw kerst look is af!

Banned tops

Draagt u liever graag eens wat anders swing jurken en koker modellen maar liefst wel retro style en in een kerst kleur? Wat denkt u dan van dit Voodoo vixen model? Burgundy of groene jurk met Peter pan kraag, afgewerkt met contrasterende biezen en een witte riem om de taille mooi te accentueren. Een leuke seventies style jurk die altijd van pas komt op eender welk feestje.

Rebecca kleedje

Saved the most sparkle for last… kerst liefhebbers en party lovers opgelet; 

Collectif heeft voor 2 sparkling toppers gezorgd die ideaal voor de feestdagen zijn als ook elke gelegenheid dat gevierd mag worden. U houd van retro, feesten en glitter? Dan zijn deze swing jurken helemaal in uw smaak; beide een dolores model met korte pofmouwen, glitters, volle swing rok die perfect met een petticoat te matchen is maar toch totaal andere jurken. Het zwart kleurig kleedje heeft prachtige zilverkleurige glitters over de volledige jurk, het model aansluitend met elegante sweetheart halslijn en fluwelen knopen als accent waardoor u een glinsterende verschijning zult zijn. De groene velvet dolores zal u letterlijk de ster van de avond maken, de heerlijke velvet stof draagt zowel comfortabel als fijn, deze diepgroene kleur straalt en anders de stervormige knopen of talrijke glitter sterren op uw dolores wel. Kies uw dolores naar wens of voeg beide aan uw kleding kast toe, deze toppers komen altijd van pas, met of zonder petticoat. PS; ja beide jurken hebben ook zakken!

Dolores Dresses

U bent steeds welkom in onze boetieks om het feestelijke assortiment te komen passen, advies voor uw outfit in te winnen, last minute kado's en warme gezelligheid met retro touch. Volg onze social media voor feest outfit ideeën, de nieuwste items en retro style van eigen bodem!


24/12/2022