Swing de zomer in!

Swing de zomer in!
Het is eindelijk zo ver! De temperaturen gaan de lucht in, de terrasjes zijn open, ... Het is ein-de-lijk ZOMER!!! Maar wat aan te doen?!?!? Geen paniek! SeventyOne is er! Graag delen wij met jullie al onze zomertoppers. Fris, kleurrijk en stijlvol! 
Laten we beginnen met onze eigen collectie! 

In onze vorige blog heeft u reeds kennis kunnen maken met onze kleedjes. Zowel Amy, Doris, Betsy, Mona, Jacky, Sophie, Lara als Leo staan nog steeds voor jullie klaar.

Swing de zomer in! 1

Ondertussen hebben we ook de kleurrijke Lynn Playsuits aan onze collectie kunnen toevoegen. De korte wijde pijpjes zijn perfect voor de zomerse dagen. De Playsuit heeft een V-halslijn met een klassieke reverskraag, korte poffende mouwen met omslag en sluit aan de voorzijde met knopen en een ritssluiting. Maar dat is nog niet alles!! Deze topper is beschikbaar in blauw, zwart, groen en rood! 

Swing de zomer in! 2

Bent u niet zo een fan van een kort broekje in de zomer? Dan raden wij zeker onze Mia Delux Swingrok aan in jeans of rood. De rok draag je op het smalste punt van je taille waardoor een heel flatterend silhouet wordt gecreëerd en perfect kan gecombineerd worden met korte topjes.

Swing de zomer in! 3

Collectif 

Wat hebben wij nog meer voor u? Wel, leuke en fantasierijke topjes natuurlijk! Want.... We hebben terug Collectif! Hun Dolores lijn past perfect op onze swingrokken, verkrijgbaar in Blue White Dot, Dot Red White, Pineapple Palm Top Green en Chevron Top Multi.

Swing de zomer in! 4

Aangezien juni ook Pride Month is, hebben we de Sammy Diagonaal Rainbow Tie Blouse Multi om je outfit helemaal jezelf te maken. Proud, unique and you!

Swing de zomer in! 5

Ook hebben we 2 toffe shortjes in de aanbieding. Emilia Gingham Cherries Fril en Lily Denim Navy zijn perfect voor de warme zomerse dagen.

Swing de zomer in! 6

Tenslotte hebben we ook nog de Olympia Plain Jumpsuit in Green, want een jumpsuit kan natuurlijk nu eenmaal niet ontbreken in dit prachtige seizoen.

Swing de zomer in! 7

King Louie

Wat kan u zo al verwachten van King Louie? Onze aanraders zijn alvast de Isa Cami Dress Carano Midnight, de Gloria Dress Short La Paz Cream, de Angie Pocket Skirt Sweet Denim Gardenia, de Isa Camisole Hacienda Chili Red en de Caroll Skirt Chambray Denim.

Swing de zomer in! 8

Wenst u liever iets dat vakantie schreeuwt. Dan zijn de Ella Blouse Great White Oceanblue en de Roisin Shorts Great White Ocean Blue zeker iets voor u!

Swing de zomer in! 9

Mizmooz 

Nu rest ons enkel nog het belangrijkste! De schoenen! Dit jaar hebben we de ruimste collectie ooit, dus zetten we graag even alles op een rijtje!

Swing de zomer in! 10
Swing de zomer in! 11
Swing de zomer in! 12
Swing de zomer in! 13
Swing de zomer in! 14
Swing de zomer in! 15
Swing de zomer in! 16
Swing de zomer in! 17
Swing de zomer in! 18
Swing de zomer in! 19

Veel combinatie plezier en geniet van een prachtige, vintage zomer!

02/06/2021