Boho Tiffin

Boho Tiffin

'Healthy lifestyle meets Fashion for Food', is de perfecte zin om dit merk te omschrijven. Boho Tiffin brengt hippe lunchboxen in uw gezonde levensstijl. 

Bent u fan van salades, fruit of havermout, ... dan bent u bij Boho Tiffin aan het juiste adres. Vergeet die tientallen plastiek bakjes om uw favoriete eten in op te bergen. Het is niet alleen ecologischer maar ook veel persoonlijker. Bent u op het werk klaar voor uw lunchpauze? Dan gaat uw persoonlijke Boho Tiffin zeker niet verloren gaan tussen al die saaie en traditionele boterhamdozen. Ook een picknick zal veel vlotter en overzichtelijker verlopen met deze stappelbare bakjes. 

Boho Tiffin 1

Maar dat is niet alles! Het kan ook gezien worden als een heuse fashion statement. Bij elke aangekochte Tiffin geven wij een bijpassende netbag en handgemaakte hanger. Het is dus vanaf nu mogelijk om uw lunchbox af te stemmen op uw outfit of de omgeving waarin u deze wil gebruiken.

Boho Tiffin 2

Bij een wandeling in een natuurgebied of bos zijn de natuurlijke prints een musthave. Gaat u op bezoek bij de dieren, dan is de afgestemde dierenprint een perfecte combinatie. Het kan allemaal!

Boho Tiffin 3

Maar wat maakt naast het materiële deze lunchbox nog zo speciaal? Er is natuurlijk de bohemian attitude en het ecologische aspect maar wat de Tiffin echt onderscheidt is het feit dat deze stapelbakjes traditioneel gebruikt worden voor het vers houden en vervoeren van huisgemaakte Indiase gerechten. U hoort het goed! Deze box vindt zijn oorsprong in de Indische cultuur en heeft met zijn charme en functionaliteit de wereld veroverd. Ze worden stuk voor stuk handgemaakt van 'duurzaam' roestvrij staal, dus geen nood, ze kunnen zeker afgewassen worden. Hygiëne staat steeds voorop! En.... Elke Tiffin is uniek!

Boho Tiffin 4

Een leuk weetje is dat de naam Tiffin een knipoog is naar zijn Indische oorsprong. Tiffin betekent namelijk letterlijk tweede ontbijt of lunch. Perfect toch!?

Neem snel een kijkje op onze website of kom zeker eens langs in één van onze winkels om kennis te maken met dit nieuwe onmisbare en functionele musthave item. 

Boho Tiffin 5

Voor de liefhebbers: er zijn verschillende afmetingen om de collectie te vervolledigen!

Boho Tiffin 6

27/01/2021