What Katie Did

What Katie Did werd opgericht 1999 door Katie Thomas en vandaag de dag is 's werelds toonaangevende merk van faux vintage lingerie, die gespecialiseerd is in het herscheppen van zilver scherm glamour van de jaren '40 en '50.

Katie Thomas:  "Ik werd voor het eerst geïnteresseerd in vintage mode in mijn tiener tijd. Een bezoek aan het Londens Kensington Markets, dat op dat moment was gevuld met mode van de jaren 1940 en 1950, wat echt mijn leven veranderde,was een hele verandering voor mij. Terwijl bovenkleding gemakkelijk te vinden was, maar vintage lingerie was er niet, en toen ik meer geobsedeerd werd door de jaren 1940 en 1950 realiseerde ik me dat de juiste lingerie een integraal onderdeel van het krijgen van deze look.

What Katie Did 1

What Katie Did is een bedrijf ontstaan uit passie voor vintage glamour. Ze hebben onlangs hun tien jarig bestaan gevierd. Het nederige begin als leverancier van toen hard-to-find naad kousen, tot aan het ontwerpen en vervaardigen van onze eigen vintage stijl lingerie collecties. What Katie Did word nu verkocht in boetieks over de hele wereld. Ze creëren en produceren fraai gesneden, van hoge kwaliteit ondergoed, korsetten en panty’s geïnspireerd op de jaren 1940 en 1950; met behulp van echte vintage patronen die slechts licht aangepast zijn. Ze gebruiken authentieke stoffen en ouderwetse productiemethoden waar mogelijk is.

De What Katie Did klanten zijn onfeilbaar fantastische vrouwen. Die de kunst van cirkel gestikt cup, een wespentaille en een flits van volledig-fascioned naad waarderen. En die hen helpen bij hun doelstelling om een beetje meer toe te voegen aan vintage glamour aan de wereld, elke dag. 

What Katie Did 2                 What Katie Did 3                 What Katie Did 4

 

Wij garanderen geen van onze producten worden geproduceerd in “sweatshops”. We gebruiken alleen specifieke en goed beheerde fabrieken. Onze lingerie wordt gedragen  door zeer bekende Hollywood sterren  zoals Madonna, Rihanna, Kylie Minogue, Oprah winfrey, Julia roberts,Kate Hudson, Victoria Becham, Kate Moss en nog veel meer.

Bij SeventyOne zijn we zeer verheugd om onze vintage collectie te mogen uitbreiden met het linergie merkje What Katie Did.

Als je vragen hebt kun je me altijd contacteren:

klantenservice@seventyone.be

0491082797

Lieve groetjes,

Angelique                                   

 

13/07/2016