Vivien of Holloway

Vivien Holloway, een leven lang fifties manier van leven en mode- liefhebber, Vivien begon vintagestijl kleding te ontwerpen en naaien voor zichzelf toen ze tien jaar oud was.

Vivien of Holloway 1

 

Bij achttien, opende ze haar eerste winkel in de beroemde, maar nu helaas verdwenen Kensington Market, de verkoop van haar handgemaakte 1950 reproducties aan collega-volgelingen van 1950 mode.Veel tevreden klanten later, kunnen we snel vooruit… oh, een paar jaar tot 2000, toen het Vivien Halloway merk werd geboren, en Vivien ontwerpen jaren vijftig stijl de wereld veroverde. Onze focus is altijd op het produceren van prachtige jurken geweest en onder scheidt met de look en de charme van authentieke vintage, maar in verschillende stijlen aan te passen en moderne levens stijl van heden. Met de perfecte stoffen en ontwerpen slechts licht aan gepast van echte vintage stijlen, in Vivien Holloway kan worden omgezet in cheesecake pin-up, een femme fatale, een brutale Mad Man-tijdperk kantoor meisje, of werkende vrouw de keuze is aan jou! Al onze kleding wordt met trots gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en zijn geliefd bij goed geklede vrouwen (en mannen) over de hele wereld; We proberen om de wereld een meer fantastische en glamoureuze plaats te geven van dag tot dag.

Bij SeventyOne zijn we zeer verheugd om onze vintage collectie te mogen uitbreiden met het merkje Vivien Holloway. Als je vragen hebt kun je me altijd contacteren: klantenservice@seventyone.be 0491082797

Lieve groetjes, Angelique     

26/11/2016