Haar naam was Anita en zij was de heetste moeder in heel Zuid-Zweden in de jaren ‘70s. Terwijl zij een camel sigaret rookte schreeuwde ze naar haar kinderen tot haar krulspelden er uit vielen.

En maar nog zag ze er fantastisch uit op haar witte hoge hak klompen. Op een zomerse dag in 2006 hebben we de schoenen die ze droeg (300 paren van rood, wit en zwart mooie klompen uit jaren ‘70s gevonden in de kelder van een oude klompenmakerij en brachten we ze naar Stockholm. Dus voor al die mensen die onze liefde voor Anita, en de klompen delen en voor onszelf zijn we begonnen met Swedish Hasbeens. 

Swedish Hasbeens 1       Swedish Hasbeens 2            Swedish Hasbeens 3

Ze worden van duurzame materialen, wat goed is voor mens en natuur in Roemenië gemaakt. Misschien is dat de reden waarom we nu een van Zwedens snelst groeiende mode merken aanwezig is in meer dan 22 landen en natuurlijk…. Zelfs Jessica Parker is nu overgestapt van haar Manolos. Beter Schoenen voor een betere wereld! Swedich Hasbeens.

Bij SeventyOne zijn we zeer verheugd om onze vintage collectie te mogen uitbreiden met het schoen merkje Swedich Hasbeens.

Als je vragen hebt kun je me altijd contacteren: klantenservice@seventyone.be 0491082797

Lieve groetjes,

Angelique