Stop Staring !

Stop Staring uit Los Angeles. Het retro merkje met de perfecte pasvorm gelieft bij de Hollywood sterren en bekende Vlamingen.

Stop Staring is ontstaan in Los Angeles in 1997. Alicia Estrada had een visie om een lijn van kleedjes te ontwerpen met de perfecte pasvorm waar de vrouwelijke lijnen perfect tot uiting komen. Alicia begon reeds kleding te ontwerpen op haar 17-de. Zij werd geïnspireerd door de typische vrouwelijke stijlen uit de jaren 60 en 70. Vintage en retro thema’s vormen dan ook haar belangrijkste design thema’s duidelijk terug te vinden in pasvorm en stoffen.

Stop Staring ! 1

 

Alicia Estrada: Geen enkel kleding stuk is zou vrouwelijk als een kleedje. Of simpel in design of gesofistikeerd voor een speciale gelegenheid. Er is geen vrouwelijkere mogelijkheid dan een kleedjes. Stop Staring ! is verheugd om een brede selectie van kleedjes aan te bieden. Elke voor de passende gelegenheid. In onze collectie is een ruime keuze uit kleedjes voor elke gelegenheid. Hollywood sterren dragen de Stop Starring kleedjes met trots op de rode loper. U bent dus in goed gezelschap.

Een kleding kast zonder zwarte kleedje is eigenlijk helemaal geen kleding kast. Onze collectie van zwarte kleedjes is fascinerend. Deze kleedjes kunt U dragen met alledaagse schoenen en met hoge hakken. Succes verzekerd. Soms dienen er zich gelegenheden aan waar het belangrijk is om er perfect en sexy uit te zien.Onze lijn van Million Dollar Baby kleedjes is perfect voor deze gelegenheden. Onze topper in deze collectie is de Rode Million Dollar Baby jurk. Deze doet menig mannen hart sneller slaan.

 

Ook is er een ruime collectie aan zakelijke kleedjes voor als het iets formeler moet zijn. Deze kleedjes hebben een hoog gesloten nek lijn en / of knoopjes tot boven het decolleté.

Stop Staring ! 2

Ook vandaag de dag speelt Alicia Estrada een belangrijke rol bij de ontwikkeling van nieuwe kleedjes. Zij begeleid dagelijks het ontwikkelproces en stelt zeker dat haar visie over vrouwelijkheid en pasvorm altijd tot haar recht komt in de Stop Staring collecties. Vandaag de dag wordt Stop Staring niet alleen gedragen door de Hollywood sterren en Bekende Vlamingen maar ook door 100.000 -de vrouwen van over de hele wereld. Stop Staring is verkrijgbaar over meer dan 1000 boetieks over de hele wereld.

Bij SeventyOne zijn wij zeer verheugd dat wij met Stop Staring mogen werken.

Lieve groetjes,

Angelique

SeventyOne de retro en vintage boutique in Antwerpen. 300 m2 vintage en retro inspiratie op de Kloosterstraat 79, 2000 in Antwerpen. Open van Dinsdag tot en met Zondag.

26/05/2016