Over het merk Collectif

Collectif is ontstaan in Londen als een marktkraam op Camden Market in 2000. In de afgelopen vijftien jaar is Collectif uitgegroeid internationaal succesvol vintage en retro merk met verdeling in vele landen. Collectif ontwerpt en maakt een eigen unieke reeks van kleding, geïnspireerd op de stijlen van de jaren 1940 en jaren 50. Veelzijdigheid en originaliteit doordringt Collectif's design filosofie.  

Het assortiment is perfect voor dames die eens op zoekzijn naar iets anders. Collectif combineert nieuwe mode trends met klassieke vintage stijlen, samen met een goede dosis rock and roll! De collecties zijn meer dan mode; ze gaan over het creëren van een tijdloos gevoel van romantiek en glamour. U kunt complete outfits vinden, geschikt voor op kantoor of dag en avondkleding. Het kleine team van designers houdt zich persoonlijk bezighoudt met elk aspect van het ontwerp en de productie.

Over het merk Collectif 1

Bij SeventyOne voeren we een uitgebreid assortiment Collectif reeds sinds de opening in Maart 2014. Zo zijn wij dol op de vintage kleedjes. De vintage kleedjes zijn gemaakt met echte jaren 40 en jaren 50 patronen. De combinatie van de goede pasvormen en het juiste prijs nivo maken Collectif een van de populairste merken in ons assortiment.

Naast vintage kleedjes voeren we ook een uitgebreid assortiment van Collectif vintage tassen. De vintage tassen zijn ook gebaseerd op de stijlen uit de jaren 40 en jaren 50. Vaak komt Collectief met leuke kleurtjes zoals roze, teal en offwhite. De Collectif tassen wijn echt uniek in de vintage wereld.

Over het merk Collectif 2      Over het merk Collectif 3     Over het merk Collectif 4

Ook heeft Collectif een groot gamma aan vestjes. Dit zijn de leukste vestjes in de vintage wereld ! ! Naast vintage patronen zitten er vaak bloemen applikaties op die net dat extra’s geven. De vestjes van Collectif zijn dan ook zeer populair bij ons in het assortiment.

Over het merk Collectif 5

Sinds kort voeren we ook een brede lijn van Collectief retro jeans. Jeans die hoog op de vallen zijn hier het typische retro kenmerk. De Collectief retro jeans lijn is ook goed in prijs. Naast kleedjes en tassen hebben we ook Collectif blouses, vestjes oorbellen, sieraden en bandana’s. Collectif voert ook het merk bright and beatifull. Dit is een specifiek merk voor de jongere generatie die ook van de retro en vintage stijl houdt. Bij SeventyOne zijn wij zeer verheugd dat wij met Collectif mogen werken.

Lieve groetjes,

Angelique

SeventyOne de retro en vintage boutique in Antwerpen. 300 m2 vintage en retro inspiratie op de Kloosterstraat 79, 2000 in Antwerpen. Open van Dinsdag tot en met Zondag.

29/05/2016