Nieuwe SeventyOne collecties zomer 2020

Nieuwe SeventyOne collecties zomer 2020

Het is onze droom Retro liefhebbers uit alle landen origineel en bewust te kleden.

Met trots presenten wij de Retro kleedjes van ons eigen SeventyOne label. Originele en unieke kleedjes met een knipoog naar de jaren '40. Ontwikkeld met passie voor Retro liefhebbers.

Onze eigen collectie onder het SeventyOne label wordt geproduceerd in China of Engeland. Onder eerlijke werkomstandigheden en met respect voor mens en milieu. Voor het maken van de SeventyOne collecties is kinderarbeid en gedwongen arbeid volstrekt uitgesloten. Er wordt toegezien op veiligheid en eerlijke lonen en gelijkheid tussen vrouwen en mannen. Gelijke rechten en eerlijke behandeling voor vrouwen is gegarandeerd. De SeventyOne collectie wordt gemaakt met de visie van beperkte klimaat en milieu impact. Over bovenstaande zaken zijn specifieke afspraken gemaakt met onze leveranciers. 

Wij gebruiken in de Zomer 2020 collecties met name viscose. Viscose verbruikt minder water bij de productie en heeft een natuurlijk oorsprong (Houtpulp / cellulose) waardoor het biologisch afbreekbaar is en niet de plastic soep terecht komt.

De SeventyOne collecties worden ontwikkeld in Antwerpen. 

Deze SeventyOne collectie wordt geproduceerd onder eerlijke werkomstandigheden en met respect voor mens en milieu.  

Gemaakt onder ethische en eerlijke werkomstandigheden.

Elk kleedje aan slechts 69.95 EUR

Nieuwe SeventyOne collecties zomer 2020 1

12/05/2020