Merry, Jolly, Vintage Christmas

Merry, Jolly, Vintage Christmas

Kerst is voor velen dé periode van het jaar. De lichtjes, de versieringen, de cadeautjes, de gezelligheid en natuurlijk de ideale feestoutfit. 

Geniet samen met ons van enkele top outfits die helemaal perfect zijn voor Kerst en Nieuwjaar!

Het merk bij uitstek voor feestkleedjes dit jaar is Collectif.

De prachtige Trixie Atomic Star Doll Dress en de Trixie Make A Wish Doll Dress spreken helemaal tot de verbeelding. Goud of zilver? We hebben het dit jaar allemaal. Schitter zelf als de meest heldere kerstster. Een petticoat zorgt voor het nodige volume om wat meer swing in de avond te houden. 

Merry, Jolly, Vintage Christmas 1

Mag het allemaal wat kleurrijker? Dan is rood de kleur van het seizoen. Schitter in de Trixie Doll Dress in Red, het Rio Red of Accra Aubergine kleedje van ons eigen merk. 

Merry, Jolly, Vintage Christmas 2

Om de outfit helemaal af te maken is de retro cardigan in groen van SeventyOne de perfecte combinatie. Lekker warm en comfortabel om de avond door te komen.

Merry, Jolly, Vintage Christmas 3

Twijfelt u met welke schoenen dit af te werken? Dan raden wij zeker de Kit Pumps aan in Forest of Kiwi van MizMooz

Merry, Jolly, Vintage Christmas 4

Mag het voor u wat minder groen zijn? Dan zouden de Krissy Pumps in Brandy van MizMooz perfect zijn!

Merry, Jolly, Vintage Christmas 5

Een ander prachtig kerstensemble is de Ella in Vintage groen met onze retro cardigan in wijn. Probeer zeker de Kit Pumps in rood voor de afwerking!

Merry, Jolly, Vintage Christmas 6

Zijn rood en groen niet uw favoriete kleuren? Geen nood! Ook in de collectie van Mademoiselle YeYe zit het perfecte feestkleedje, de Superpower Office Hour Dress in Black Blue. Elegant, stijlvol en subtiel.

Merry, Jolly, Vintage Christmas 7

Mag het juist allemaal een tikkeltje meer? Dan raden wij ook zeker aan om een kijkje te nemen naar onze Hollywood Circle Dress Velvet Flower Art Deco van Very Cherry. Het zachte fluweel zorgt voor dat extra glamour-gehalte.

Merry, Jolly, Vintage Christmas 8

Bent u niet helemaal overtuigd? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website en wie weet vindt u de perfecte, originele feestoutfit om het einde van dit jaar te vieren!

Bent u toevallig nog op zoek naar een last-minute cadeau? Kom dan snel naar de winkel of koop online onze hoogsteigen cadeaubon!!!

Wij wensen alvast aan al onze klanten en hun familie een vrolijke Kerst en een spetterend Nieuwjaar!

Veel liefs het SeventyOne-team

Angelique, Luuk, Noa, Debby, Kimberly, Celine en Sophie

23/12/2020