It's just a bunch of Vintage Hocus Pocus

It

Zaterdag is het eindelijk zo ver! Het eeuwenoude Samhain, All Hallows'Eve, ... komt er weer aan.

Bij SeventyOne hebben we alvast een paar leuke stuks uitgezocht die zeker niet mogen ontbreken op deze spooktaculaire dag! 

Door de pompoentraditie wordt oranje vaak gebruikt als het kleur voor dit seizoen, maar laten we toch even op de meer donkere gebruiken teruggrijpen.

Op Halloween of de huidige 31ste oktober werd oorspronkelijk het nieuwe jaar gevierd. Deze Keltische feestdag, Samhain, kondigde het einde aan van het oogstseizoen, het begin van de winter en dus zo het aanbreken van het nieuwe jaar. Daarnaast zou voor slechts één avond de 'deur' naar de onderwereld opengaan waardoor de zielen van de doden terug zouden keren. Het zogenaamde All Hallows'Eve ofwel Halloween.

De laatste jaren werd deze feestdag steeds meer gecommercialiseerd met de Amerikaanse 'trick or treat' cultuur. Dat neemt echter niet weg dat deze dag of avond voor velen nog belangrijk is.

Een feestdag is natuurlijk niks zonder passende kledij. Zet die heksenhoed maar op en griezel mee!!!

De zwarte Trixie Doll Dress van Collectif geeft al onmiddellijk een duistere twist. Een nauwaansluitend bovenstuk met wijde rok geeft vele mogelijkheden. Een zwarte petticoateronder en laat de boswandeling bij zonsondergang maar komen!

It's just a bunch of Vintage Hocus Pocus  1

Om stijlvol rond die heksenketel te gaan staan raden we zeker de Mary Grace Cherry Swing Dress aan van

It's just a bunch of Vintage Hocus Pocus  2

Collectif. De langere rok zal gegarandeerd meedansen met elke beweging die je maakt! 

De Lynn Dress Black Ecovero Classic van King Louie is nog zo een toppertje die perfect in die Halloween garderobe past. Classy en stijlvol gaan we de avond door.      It's just a bunch of Vintage Hocus Pocus  3

Hebben we jullie reeds koude rillingen bezorgd? Goed zo!

Om dit tegen te gaan raden we jullie aan om deze prachtige stuks te combineren met de zwarte retro cardigan van ons huismerk of de zwartwitte Purdy Cherry Stripped cardigan van Collectif.

It's just a bunch of Vintage Hocus Pocus  4

Geen nood! Voor de zwakhartigen onder ons die nog steeds die koude rillingen niet zijn te boven gekomen hebben we ook nog de zwarte Korrina Swing Trench Coat van Collectif

It's just a bunch of Vintage Hocus Pocus  5

Natuurlijk gaan we deze avond niet blootvoets te gemoed. Speciaal voor jullie hebben we drie perfecte paren uitgekozen.

De Pomeroy Booties in

It's just a bunch of Vintage Hocus Pocus  6

 Khaki van MizMooz voor de stoerdere touch en de zwarte Krissy Pumps 

van MizMooz voor de elegante wending.

Is een Halloween outfit voor u niet af zonder laarsjes? Dan is de zwarte Fabian 40's enkellaars van MizMooz perfect voor deze gelegenheid!

It's just a bunch of Vintage Hocus Pocus  7

Zo, onze taak zit er voorlopig op! 

Grijp die Jack-O-Lanterns en bezemstelen maar al vast en geniet van jullie avond!

Happy Halloween!!!!

28/10/2020