Retro huistelefoon in blauw

GPO retro
Dit is een telefoon die prat gaat op zijn eenvoud. Geen gedoe, geen fanfare, geen drama. Huiseigenaren hielden van de GPO 746 in de jaren '70 en onze vernieuwde ontwerp weerspiegelt perfect aan no-nonsens stijl. Een leuke toevoeging voor elk huishouden is deze 746 retro telefoon inclusief draaischijf van GPO. Luister elke keer weer met een glimlach naar het mechanische belsignaal en bel heerlijk ergonomisch door de grote hoorn weer in je hand te voelen Draaischijf telefoon Deze replica handhaaft de mooie vormen van het origineel en is uitgerust met een draaischijf zodat je het echte gevoel van vroeger weer opnieuw kunt beleven. De telefoon komt met opties als het aan en uitzetten van de belsignaal en het aanpassen van het volume van de hoorn. Bel op een authentieke manier De telefoon in de kleur blauw zal een bijzondere extra touch geven aan de kamer. Bel nu zonder straling en op een authentieke manier met de 746 retro telefoon met draaischijf van GPO! Afmetingen: 21,5 x 16 x 14.5cm.
€ 64,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Levering binnen 1 tot 3 dagen (op werkdagen).

- +
Zet op verlanglijst
Gegevens
Dit is een telefoon die prat gaat op zijn eenvoud. Geen gedoe, geen fanfare, geen drama. Huiseigenaren hielden van de GPO 746 in de jaren '70 en onze vernieuwde ontwerp weerspiegelt perfect aan no-nonsens stijl.
Meer informatie
Meer informatie
Merk GPO retro
Stijl 50's
Levering en retour

GRATIS verzending in België (Vanaf 35 EUR) en Nederland (Vanaf 70 EUR). Levering binnen 1 of 3 dagen (op werkdagen, België).

Veilig online winkelen met SeventyOne en BeCommerce