Zwarte Huistelefoon

GPO

GPO ~ deze klassieke GPO 746 Rotary - vintage Rotary Phone in zwart! Dit is een telefoon die prat gaat op zijn eenvoud. Geen gedoe, geen fanfare, geen drama. Huiseigenaren hielden van de GPO 746 in de jaren 60-70s en ons vernieuwde ontwerp weerspiegelt perfect aan no-nonsens stijl.

€ 64,95
Beschikbaarheid:
Laatste item 1

Snell levering 1 tot 4 werkdagen in België en Nederland. 

- +
Zet op verlanglijst
Gegevens

Dit is een telefoon die prat gaat op zijn eenvoud. Geen gedoe, geen fanfare, geen drama. Huiseigenaren hielden van de GPO 746 in de jaren '70 en onze vernieuwde ontwerp weerspiegelt perfect aan no-nonsens stijl.

Een leuke toevoeging voor elk huishouden is deze 746 retro telefoon inclusief draaischijf van GPO. Luister elke keer weer met een glimlach naar het mechanische belsignaal en bel heerlijk ergonomisch door de grote hoorn weer in je hand te voelen

Draaischijf telefoon
Deze replica handhaaft de mooie vormen van het origineel en is uitgerust met een draaischijf zodat je het echte gevoel van vroeger weer opnieuw kunt beleven. De telefoon komt met opties als het aan en uitzetten van de belsignaal en het aanpassen van het volume van de hoorn.
Bel op een authentieke manier

De telefoon in de kleur zwart zal een bijzondere extra touch geven aan u interieur. Bel nu zonder straling en op een authentieke manier met de 746 retro telefoon met draaischijf van GPO!


Afmetingen: 21,5 x 16 x 14.5cm.

Meer informatie
Meer informatie
Merk GPO
Stijl 70's
Levering en retour

GRATIS verzending in België en Nederland vanaf 60 EUR. Levering binnen 1 tot 4 werkdagen.