Over ons

Welkom in de online boutique!!

Mijn passie voor mooie originele kleding is al ontstaan als jong meisje in de 80’s, toen was ik zelf altijd in de weer om eigen kleding te maken met een vintage uitstraling!  Dus mijn keuze was ook snel gemaakt om mooie kleding met vintage uitstraling in mijn winkel aan te bieden. Wat ik zelf wel belangrijk vind is dat iedereen zich happy kan voelen in die Ooo zo mooie tijdloze vintagekleding !  

In eerste instantie ben ik met kleding en accessoires begonnen op de markt. Op de Vogeltjes markt in Antwerpen en op andere markten rondom Antwerpen. S'morgens vroeg op en door weer en wind mijn marktkraam uitbaten. Wel had ik een leuke groene Volkswagen T2 (als hij starte tenminste.....) Dit was niet z'on succes maar was wel een zeer goede leerschool. Daarna heb ik een kleine pop-up boutique geopend op de Oever 5 in Antwerpen. 

Dat ging als iets beter en ik kreeg de smaak te pakken. Vrij snel daarna heb ik een winkel gehuurd op de Nationalestraat 71 in Antwerpen. Daar komt uiteindelijk ook de naam SeventyOne vandaan (naast dat het mijn geboorte jaar is). Het eerste retro merkje wat ik aan de collectie toevoegde was Hulahup. Dat heeft me verder op het retro spoor gezet. In de Nationalestraat was ik in staat om de retro collectie verder uit te bouwen met merken als Banned, Voodo Vixen en Miz Mooz. Ook heb ik toen de web-shop opgezet. Een jaar later was de winkel wat uit zijn voegen gebarsten en was het tijd voor de volgende stap.

Per 1 Maart 2016 ben ik verhuisd naar de Kloosterstraat 79. Op 300 m2 met 2 verdiepingen kan ik een nog ruimer assortiment aanbieden.

We hebben de collectie dan ook fors kunnen uitbereiden met tassen, deco, sieraden etc. Ook is de collectie kleedjes en schoenen fors uitgebreid. Wij kregen steeds meer klanten vanuit andere regio's van België en zagen mogelijkheden om uit te breiden. Op 3 Maart 2017 heb ik een tweede boutique geopend in Gent. Dit op de Brabantdam 64. 

Kijk lekker rond in de web-boutique of kom gezellig aan in onze boutique op de Kloosterstraat 79, 2000 in Antwerpen of op de Brabantdam 64, 9000 in Gent

Lieve groetjes,

Angelique

Onze openings tijden Antwerpen zijn als volgt :

Maandag gesloten. Elke Zondag open. 

Dinsdag, Woensdag, Zondag van 12.00-18.00

Donderdag, Vrijdag, Zaterdag van 11.00-18.00

 

Openings tijden Gent

Maandag - Zaterdag van 10.00 - 18.00 

Koopzondag van 12.00-17.00 (elke eerste zondag van de maand)

 

Neem vast een kijkje in de boutique in Antwerpen via google virual tour: